Saturday, 11 June 2011

3 hari lagi!!!!

hai korang semua!!!rindunye dengan kawan2 blog honey nie..
huhu..sorry guys...honey a bit busy sikit dengan trial LJM last week...
insyaallah rabu ni honey da nak exam LJM...
hehe..korang doakan kejayaan honey keyh..
thanks u alls....

hmm kawan2 honey nie sihat tak???honey sihat2 je..hehe...
eh...lupa pulak...
actually, honey x tau nak tulis entry ape hari nie..tu la sikit merapu penulisan honey hari ni...sorry eh...just nak bagi tahu korang yang honey da nak habis study rabu nie..
yahhhhoooo!!!
haha..then, honey nak balik kampung la...
rindu dengan mak honey..
kesian dekat dia...berjauhan lak dengan honey kn??
almaklumlah honey kan anak sulong..
berat tu tanggungjawab honey...
then..after result exam honey keluar, insyaallah honey nak start cari kerja...
korang rasa kat area mana senang dapat keje misi nie ek??
hmm sikit lagi honey da nk graduate..
so, honey kene la plan nak cari keje kat mana..
i need ur suggestion!!!!!
area mana yang hospital baru nak ditubuhkan???
hmm..kira baru nak dibina la...
honey nak apply keje kat hospital..
xkisah la government ke private ke..
honey accept je suggestion korang tu keyh....
cepat2 bagi tau kat honey k...
hehe...
sayang lebih la kat korang semua......
thanks!!!!

2 comments:

  1. All the best for ur exam.
    Nice blog. follow u! follow me?

    ReplyDelete
  2. x la...
    blog honey bese2 je...

    ReplyDelete