Tuesday, 5 February 2013

JOM SHOPPING!!!!!!!!

salam dan selamat sejahtera pada petang yg mendung kelabu...
huhu..i miss my family and my mom a lot...
rasa nak balik kampung je...ohhhhh..
forget it....lupa pulak, topik kita pada hari ni bukanlah pasal saya nak balik kampung...
TETAPI....
pasal nak shopping....
muahahhaa...normal la kan perempuan...
bila nak keluar gaji je, mula la berangan macam2 nak beli..
walhal, gaji pon belom lagi keluar...ape la kau ni lya...sibuk nak shopping habiskan duit je kan??
tapi......kadang2 teringin nak beli macam2...
macam tadi, pas habis kerja je, terus keluar dari KLCC tu dok merayau2 cari kedai nak start shopping..
amboi..kemain kau kan lya???semua kedai kau dah pergi survey nak beli ape kan??
dasyat xdasyat aku ni en???muahahaha.....
entah2 balance gaji esok2 tu berapa la sangat..dan belom tentu lagi enough untuk kau shopping...
tadi, dah pergi survey baju/ blouse kan...
shopping kat sini best....



harga pon best...tak ada la mahal sangat..saya rasa mesti semua orang masih mampu lagi nak beli kan??
baju dia semua cantik2...rasa macam nak pergi beli semua je..pikirkan duit je kena bajet kan???

tadi sempat jugak survey nak beli kasut..tapi pikir2 balik...kalau beli pon belom tentu lagi sempat pakai...
sebabnye kalau cuti pon bukannye sempat pergi mana pon..hukhuk..
tapi, sempat la jugak cuci mata...lalallaala...
nak tau tempat mana best kat KLCC kalau nak shopping..
jom follow saya..
VICCI pon bagus jugak...xpon kalau nak yg cukup2 bajet boleh try kat NOSE..


visit kan sini rasa macam nak beli semua je...betul la kata kawan lya, warna kasut kat sini attractive..buat kita rasa nak beli....
sape2 yg suka window shoping tu boleh la lawat page ni...


kat situ korang boleh cuci mata puas2..betul tak ape yg saya cakap..kasut2 dia cantik kan??

so...what do you think now???sape cakap kalau bajet sikit kita x boleh shopping macam orang lain??
asalkan kita rajin survey tempat tu murah ke tak./ berbaloi tak...
huray2...selamat membaca diari saya hari ini...

credit: lyasigadies..

1 comment:

  1. isk2... org perempuan mmg minat sgt ye shopping...

    drpd shopping sampai habis duit, jom layan game jap... lg syok...

    http://pencurifail.blogspot.com/2013/02/angry-birds-star-wars-v11-cracked-f4cg.html

    ReplyDelete