Monday, 25 July 2011

~~SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER~~

hai semua...
actually honey lmbat sgt bukak blog hari nie...
xperasan ada entry baru dr shbat blogger yg lain psal segmen nie...
hmm jom la join segmen nie...jom klik sini...ada segmen yg LUNA LANUN poskan...
tp....
hari nie last tarikhnye....
LUNA LANUN nak bukak lg ke blog dia???kan dia nak off dunia blog 4 1 week...




!                                                                             LUNA LANUN !

ni la LUNA LANUN yg honey mentionkan tu...


jum follow rmai2...
berminat??
klik  header LUNA LANUN...
oke...da siap pon entry psal nie...

tarikh tutup: hari nie (25 julai 2011)

11 comments:

  1. aten singgah dari segmen yang sama :)done follow anda!

    mntak tlg komen sini.bnyak2 kali pun tape.tlg ek.tq :)
    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  2. Hai saya datang dari blog LUNA LANUN untuk mencari kenalan baru. Singgah sini dan terus follow. Blog Chempaka Sari dah jadi follower yang ke 53. Jemputlah datang ke blog saya ye di http://azzaazman.blogspot.com Semoga kita menjadi blogger yang support antara satu sama lain.

    trauma seram ketika blogwalking

    ReplyDelete
  3. As Salam,

    wyna datang nak menambahkan followers anda :)
    done follow:)
    SELAMAT BERKENALAN!

    ReplyDelete
  4. Asalamuaikum..salam singgah...dari SEGMEN LUNA LANUN...kak ita dah follow blog yg cute ne...no 56

    ReplyDelete
  5. Hai...saya dari segmen Luna Lanun..

    Follow awak sudah,, :D

    Kalau free, datanglah Blog saya..

    selamat berkawan, :)

    ReplyDelete
  6. Hai..walau dah tutup saya dtg sini dan follow juga..selamat berkenalan =)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan....singgah dr segmen luna lanun....jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Singgah n follow u dear.feel free to visit mine http://faizahfariza.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. follow awak smbil jalan2

    http://auliasurihani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hye aniz da follow cni. do follow me back ya :)

    ReplyDelete